Strada 13 Decembrie se asfaltează integralLocal

Strada 13 Decembrie se asfaltează integral

       Accesări: 153

Se lucrează cu spor. La o săptămână de la începerea lucrărilor de modernizare, lucrătorii firmei locale Elbi au început să toarne asfaltul pe strada 13 Decembrie. Înainte de această etapă, bordurile au fost înlocuite iar denivelările, apărute după lucrările de modernizare la rețeaua de canalizare, au fost acoperite cu același material pe bază de bitum.

Până vineri se va turna stratul de legătură, pe o singură bandă. Săptămâna viitoare se va continua pe al doilea sens de mers. În toată acestă perioadă, pe 13 Decembrie se pot deplasa doar riveranii și proprietarii firmelor care funcționează în zonă. De asemenea, circulația vehiculelor de tonaj este interzisă până la finalizarea lucrării.

Reprezentanții Elbi au comunicat faptul că peste primul strat se va pune o folie geotextil care previne ondularea suprafeței de rulare.

Până acum doar betonată, Strada 13 Decembrie va fi asfaltată integral. Cheltuielile de modernizare sunt suportate din bugetul Primăriei Municipiului Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lucrările vor continua cu modernizare străzii Dimitrie Leonida. Acestea sunt prevăzute să se încheie până la 1 septembrie 2015.

ȘTIRI