Stimulente financiare pentru absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și BacalaureatEducație

Stimulente financiare pentru absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat

       Accesări: 115

simulare_bacalaureatGuvernul a aprobat miercuri, 15 iulie, printr-o Hotărâre, acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și în sesiunea iunie-iulie a  examenului de Bacalaureat în anul 2015.
Un număr de 88 de absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015 vor beneficia de câte un stimulent financiar în valoare de 3000 de lei, iar cei  457 de absolvenți de clasa a VIII a  promoția 2015, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională vor primi câte un stimulent financiar în valoare de 1000 de lei.
Sumele necesare acordării stimulentelor financiare se alocă din bugetul aprobat pe anul 2015 Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Recompensa acordată de Guvernul României va ajunge astfel şi la trei elevi din Fălticeni: Larisa Andreea Pălie, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane”, care a obţinut media 10 la Bacalaureat, respectiv Ana Andreea Babiuc de la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” și Andrei Lămășanu de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu”, singurii elevi din Fălticeni care au încheiat Evaluarea Națională cu nota maximă.

Alex S.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI