Știința Miroslava este adversara Șomuzului Preutești în turul doi al Cupei RomânieiSport

Știința Miroslava este adversara Șomuzului Preutești în turul doi al Cupei României

       Accesări: 359

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri programul turului al doilea în Cupa Românie – faza națională. Conform programului, în această etapă vor participa cele 40 de câştigătoare ale turului I şi 26 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 2 şi a Ligii 3.

După ce în urmă cu o săptămână a reușit să elimine campioana județului Bistrița Năsăud, Șomuzul Preutești va întâlni, în turul 2, o echipă de Liga a 3-a.

Este vorba despre CS Știința Miroslava, locul 3 în ultima edițeie a Ligii a 3-a. Reprezentanta județului Iași va fi o adversară redutabilă pentru echipa lui Cătălin Vasiliu.

Meciul se va disputa miercuri, 24 august, de la ora 17.30, pe stadionul din Preutești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De altfel, cei din Preutești au anunțat pe pagina lor de socializare că Miroslava este adversarul pe care ar fi dorit să-l evite însă, ambițioși cu sunt, jucătorii Șomuzului vor fi la rândul lor un adversar incomod pentru favoriți.

Ieșenii vin la Preutești după o perioadă de pregătire la Vatra Dornei, și după o serie de amicale în care echipa a arătat foarte bine. Miroslava are una dintre cele mai tinere echipe din Liga a 3-a.  Antrenorul Dănuţ Munteanu are la dispoziţie un lot de 22 de jucători, dintre aceştia 17 având sub 21 de ani.

ȘTIRI