Știi ce fel de șervețele umede folosești? Doar 79% au menționat pe etichetă dacă sunt testate dermatologic!National

Știi ce fel de șervețele umede folosești? Doar 79% au menționat pe etichetă dacă sunt testate dermatologic!

       Accesări: 54

servetele_umedeAsociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România InfoCons a realizat un studiu pe etichetele produselor tip șervețele umede de buzunar ce se regăsesc pe piața din România.

În cadrul studiului au fost analizate 39 de produse tip șervețele umede de buzunar, achiziționate în mod aleatoriu și anonim de către reprezentații A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons din supermarket-urile de pe teritoriul țării, in luna ianuarie 2015.

Ca urmare a realizării acestui studiu a reieșit faptul că numărul de E-uri conținute în produsele analizate variază între 0 și 4 E-uri.

Pe 7,69 % dintre pachetele de șervețele este menționat faptul că acestea conțin alcool și 12,82 % dintre produsele studiate sunt antibacteriene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe lângă cele de mai sus, de pe amalajele produselor analizate a mai reieșit că doar 35,89 % dintre produse sunt hipoalergenice și 79,48 % sunt testate dermatologic. De asemenea, doar pentru 58,97 % cunoaștem perioada de valabilitate, acesta variind între 2 și 6 luni după deschidere.

ȘTIRI