Stâlp de electricitate distrus de un autoturism: Un tânăr din Mălini s-a urcat beat la volan și fără permisRural

Stâlp de electricitate distrus de un autoturism: Un tânăr din Mălini s-a urcat beat la volan și fără permis

       Accesări: 2649

Atunci când combini viteza, băutura și lipsa de experiență ai toate șansele să o dai în bară. Ba chiar mai rău de atât. Să dai cu mașina în stâlp.

Un tânăr din Mălini s-a expus riscului după ce s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere. Înainte de a ieși pe șosea, individul de 22 de ani consumase băuturi alcoolice.

După ora 2 noaptea s-a suit într-un autoturism și a pornit la drum, însă într-o curbă el a pierdut controlul asupra direcției de mers. Vehiculul a intrat pe acostament după care a derapat și s-a izbit într-un stâlp de electricitate.

Impactul a fost suficient de puternic încât a distrus pilonul din beton.

Incidentul s-a produs azi-noapte la ora 2, pe raza comunei Mălini, pe drumul județean 209 B.

Din fericire șoferul nu s-a accidentat, în schimb va trebui să plătească reparația mașinii avariate, care nu avea nici asigurare CASCO. Pe lângă aceasta, el va trebuie să achite și contravaloarea lucrărilor efectuate pentru înlocuirea și montarea unui nou stâlp.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tânăr din Mălini dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI