Sprijin umanitar pentru Maria Gavril: Conturi în lei și euro deschise pentru tratamente și recuperări medicaleActualitate

Sprijin umanitar pentru Maria Gavril: Conturi în lei și euro deschise pentru tratamente și recuperări medicale

       Accesări: 150

Dar din dar se face rai. Un nou apel umanitar a fost lansat pentru Maria Gavril, victima unui cumplit accident rutier în care și-a pierdut soțul, părintele Petru, doi copii, soara preotului și cumnatul acestuia. Pentru a se reface complet, și a lua viața de la capăt, alături de cei doi copii care au supraviețuit incidentului, ea va avea nevoie de tratamente de recuperare și medicație pe măsură.

Aflată pe patul de suferință, Maria Gavril rămâne în continuare sub supravegherea medicilor după leziuni severe, rupturi de organe și un traumatism cranio-cerebral.

Patru conturi pentru donații au fost deschise pentru sprijinul Mariei Gavril.

În semn de solidaritate, oameni cu suflet mare și-au arătat compasiunea prin fapte.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acesta este cel de-al doilea apel umanitar la adresa Mariei Gavril, după ce în urmă cu câteva zile rudele au făcut un apel public pentru donare de sânge. Zeci de persoane s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguină din Suceava și au arătat că le pasă de soarta unui semen de-al lor.

Rudele familiei Gavril au ținut să le mulțumească celor care le-au fost alături cu un gând bun, celor care au donat sânge, dar și celor care s-au oferit să sprijine familia greu încercată.

„Familiile îndurerate, Gavril, Şandru si Donisan, doresc să vă mulțumească tuturor pentru sprijinul oferit în aceste momente grele.”, a scris una dintre nepoatele Mariei Gavril. „În urma numeroaselor solicitări, s-a mai deschis un cont pentru donații. Contul este pe numele surorii preotesei Maria Gavril, alături de celelalte două deja existente, ale surorii preotului Petru Gavril.”

Persoanele care vor să contribuie financiar au la dispoziție patru conturi bancare. Sumele strânse vor fi folosite pentru efectuarea viitoarelor tratamente medicale și proceduri de recuperare de care va avea nevoie Maria Gavril.

Donațiile se pot face în lei sau euro la BRD și CEC pe numele surorii Mariei Gavril și surorii preotului Petru Gavril.

În privința stării de sănătate, pacienta de 35 de ani respiră acum fără aparate, starea ei este stabilă și ameliorată.

Preoteasa Maria Gavril s-a trezit din comă după 9 zile, timp în care aparatele și medicația au ținut-o în viață. Medicii au intervenit chirurgical la rinichi și diafragmă. Ficatul se prezintă mult mai bine acum, în timp ce clavicula și coastele rupte se vor vindeca în câteva săptămâni.

Medicii suceveni apreciază că starea de sănătate a Mariei Gavril evoluează acum pozitiv. Preoteasa este consiliată psihologic de un specialist.

Conturi donații pentru Maria Gavril

Cont Lei BRD

RO 14 BRDE 340 SV 6747 205 3400
Titular cont: Nicoleta Lupancu (sora Mariei Gavril)

Cont Euro BRD

IBAN: RO 97 BRDE 340 SV 4578 313 3400
Swift/BIC: BRDEROBU
Titular cont: Nicoleta Lupancu (sora Mariei Gavril)

Cont Lei CEC Bank
IBAN: RO 38 CECE SV 0108 RON 118 8950
Titular cont: Irimia Narciza (sora lui Petru Gavril)

CONT Euro CEC Bank
IBAN: RO 58 CECE SV O1B2 EUR 118 8952
CIF/SWIFT: CECEROBUXXX
Titular cont: Irimia Narciza (sora lui Petru Gavril)

ȘTIRI