Sprijin al Parohiei Adormirea Maicii Domnului pentru tineri instituționalizați din FălticeniLocal

Sprijin al Parohiei Adormirea Maicii Domnului pentru tineri instituționalizați din Fălticeni

       Accesări: 655

Parohia Adormirea Maicii Domnului din Municipiul Fălticeni a desfășurat o activitate filantropică în sprijinul unor tineri de la casa de copii din localitate.

Acțiunea, inițiată de preotul Adrian Brădățanu și a consiliul parohial a vizat un grup de nouă tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, care, pe langă situția lor socială, sunt purtători HIV.

Tinerii au mers împreună cu preotul Adrian Brădățanu la biserica parohială, unde au citit rugăciunile de dimineață, acatistul Acoperământul Maicii Domnului și au ascultat cuvântul de învățătură.

Au urmat vizite la Muzeul de Artă “Ion Irimescu” și Muzeul Apelor “Mihai Băcescu”, apoi au servit prânzul la restaurantul Casa Carp din localitate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La final, cei implicați în această activitate (preotul Adrian Brădățanu, avocat Sânziana Ionaș și Felicia Carp), le-au oferit cadouri celor nouă tineri, care au constat în haine pentru sezonul rece, rechizite, dulciuri și medicamente.

“Mulțumesc colaboratorilor care au făcut posibilă această faptă bună, pentru ca acești tineri să nu se simtă inferiori față de colegii lor sau cei de o vărstă ca ei”, a precizat preotul Adrian Brădățanu.

Parohia Adormirea Maicii Domnului din Fălticeni organizează periodic activități cu caracter social – cultural, îndeosebi îndreptate către copiii orfani sau cu posibilități materiale precare din localitate.

ȘTIRI