Sportivul sucevean Sebastian Adamovici intră în elita canotorilor de talie mondială și europeanăSport

Sportivul sucevean Sebastian Adamovici intră în elita canotorilor de talie mondială și europeană

       Accesări: 919

Pasiunea, talentul și determinarea l-au propulsat în topul granzilor. Suceveanul Sebastian Adamovici debutează în liga elitelor canotajului mondial și european grație ultimelor performanțe obținute în marile competiții de profil. După ani de muncă pe apă, el și-a atins unul dintre obiectivele din viața de sportiv.

Sportivul, legitimat la clubul A.C.S. „Nada Florilor” Fălticeni, a reprezentat România la Campionatul European de Canotaj în Sală, concurs desfășurat recent la Amsterdam.

La finalul competiției, Sebastian Adamovici, s-a clasat pe locul 9 în ierarhia europeană, reușind să urce două locuri față de poziția obținută anul trecut la Paris. Sportivul sucevean, în vârstă de 41 de ani, i-a avut ca și concurenți la categoria ușoară pe cei mai buni canotori de pe Bătrânul Continent.

Accesul în clasamentul primilor 10 canotori din Europa vine după o altă performanță notabilă, obținută anul acesta în luna iulie, locul 9 la campionatul mondial de la Wroclaw (Polonia).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Palmaresul sportivului sucevean include mai multe titluri și medalii cucerite în ultimii doi ani.

El a câștigat Cupa Federației Române de canotaj (2015), titlul de Campion Național la categoria ușoară (2016), locul I la Cupa Federației Române de Canotaj (2017) și Medalia de bronz Campionatul Național de Canotaj (2017) .

Planurile pe viitor ale sportivului sunt orientate spre competițiile interne și internaționale, unde își propune să obțină rezultate dintre cele mai bune.

ȘTIRI