Dorin Bujoreanu participă la concursul de culturism Tiger ClassicSport

Dorin Bujoreanu participă la concursul de culturism Tiger Classic

       Accesări: 432

Maratonist și pasionat înfocat al culturismului. Tânărul Dorin Bujoreanu se pregătește pentru un nou concurs de top. El va urca pe scena celei mai importante întreceri de fitness organizate în România.

Sportivul născut la Fălticeni și-a anunțat prezența în cadrul circuitului Tiger Classic ce se va desfășura la Palatul Copiilor din București. Dorin este la prima participare la acest concurs unde vor evolua competitori din țară și străinătate. El și-a fixat un obiectiv ambițios și vrea să ajungă în finală.

Concursul are loc sâmbătă și duminică, 20 și 21 septembrie, fiind al patrulea din cadrul circuitului, după cel de la Oradea, Sibiu și Mamaia.

Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă Tiger Sports și include concursuri internaționale în cadrul probelor bodybuilding masculin juniori, bikini fitness și bodybuilding classic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sportivul fălticenean este înscris la ultima categoria bodybuilding classic (+ 175 cm). Anterior el a participat la competiții de culturism, câștigând titlul de campion național la + 80 kg, medalii de argint la etapele zonale de la Tg. Mureș și Pro Nutrition Grand Prix, cât și o medalie de bronz la Cupa Steel Man.

Cei mai buni sportivi din cadrul concursului Tiger Classic vor primi cupe, medalii și diplome, dar și premii în bani. La acestea se vor adăuga articole sportive, suplimente nutritive și cursuri de instructor de culturism.

ȘTIRI