Sportivii judoca din Fălticeni încheie cel mai bun sezon competiționalSport

Sportivii judoca din Fălticeni încheie cel mai bun sezon competițional

       Accesări: 124

Au avut un an de excepție. Sportivii secției de judo din cadrul clubului ACS Șomuz au tras linie la finalul sezonului competițional, cel mai bun de până acum pentru lotul juniorilor fălticeneni. Anul acesta ei au reușit să obțină 10 medalii, din care 3 de aur, 4 de argint și 3 de bronz la turneele naționale și internaționale.

În cadrul competițiilor s-au remarcat frații David și Gabriel Niculeasa, Florentina Ungureanu, Andrei Macoveiciuc și Teodor Peiu.

”Toate aceste performanțe sunt rezultatul muncii sportivilor, dar și a susținerii de care judoul fălticenean s-a bucurat în ultimii ani din partea Primăriei Fălticeni”, declară antrenorul Liviu Deleanu.

Anul acesta cinci sportivi de la ACS Șomuz au reușit să se califice în finala campionatului național de judo. Tinerii sportivi din Fălticeni au vârste cuprinse între 8 și 16 ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cadrul întrecerilor, ei s-au luptat pe tatami cu sportivi de la cele mai importante cluburi din Ungaria, Ucraina, Republica Moldova și România.

Echipa de judo este formată din 21 de elevi, cei mai mulți de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu”, și îi include pe Tudor Deleanu, David Niculeasa, Gabriel Niculeasa, Teodor Peiu, Matei Peiu, Eduard Giurgea, Sebastian Bombă, Ana Lupu, Vasile Lupu, Florentina Ungureanu, Alexandru Grigoraș, Andrei Macoveiciuc, Matei Pavăl, Ciprian Guguluș, Vlad Bălan, Vlad Năstacă, Lucian Macovei, Adrian Durnea, Darius Rașcovschi, Eduard Filip și Sebastian Filip.

Rudy Hödl

ȘTIRI