Sportivii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni participă la primul concurs internațional de înot de la SuceavaSport

Sportivii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni participă la primul concurs internațional de înot de la Suceava

       Accesări: 44

Nu ratează nici un concurs de natație. Copiii legitimați la clubul fălticenean ACS „Nada Florilor” participă cu succes la toate întrecerile organizate în țară, unde s-au făcut remarcați prin rezultate dintre cele bune. Sezonul 2018 este deschis de competiția „USV Swimming Cup” ce se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Suceava, printre organizatori fiind și antrenorii Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș care coordonează pregătirea juniorilor la Baza de Agrement din Fălticeni.

Concursul este la prima ediție și aduce la start 250 de sportivi de la 15 cluburi din țară și străinătate.

ACS„Nada Florilor” Fălticeni se prezintă cu un lot format din 12 copii: Sabina Maftei, Aissia Prisecariu, Rianna Amariei, Ioana Georgescu, Daria Silișteanu, Alecsia Tenciu, Victor Chiriac, Iulian Blanariu, Maximilian Marchidan, Luca Crîșmariu, Rareș Pricopoaia, David Zarojanu.

Concurenții acestora sunt juniori de la cluburi de top din Bacău, București, Gura Humorului, Megidia, Bistrița, Piatra Neamț, Tulcea și Brăila. La ediția inaugurală i-au parte trei sportivi care au participat la Campionatele Mondiale de Natație și la Jocurile Olimpice de la Rio.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alături de aceștia se află înotătorii legitimați la cluburile de marcă Dinamo și Steaua București, dar și reprezentanți ai cluburilor de profil din Republica Moldova și Ucraina.

Întrecerea internațională de la Suceava reunește sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

USV Swimming Cup se desfășoară între 24 și 25 februarie la bazinul de înot al Universității „Ștefan cel Mare”.

Competiția este sprijinită financiar de mai mulți operatori economici din Fălticeni, printre care Romfour, Auto Florin, Ventus Ristorante, Aroma, Nina Nails, Climent Art și Cabritour.

ȘTIRI