Sportivii clubului Kim Long Dao Fălticeni s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Qwan Ki DoSport

Sportivii clubului Kim Long Dao Fălticeni s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 638

Sala Polivalentă din Iași a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute (30-31 martie 2019), o nouă ediție a Campionatului Național de Qwan Ki Do, rezervat copiilor cu vârsta între 4 și 12 ani.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, având ca organizatori: Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul Qwan Ki Do, Asociația Județeană de Arte Marțiale Iași, cu sprijinul Primăriei Iași și al Direcției Județene pentru Sport Iași.

Competiția a adunat la start sute de sportivi, de la 30 de cluburi din România.

Între participanții la probele de tehnică și luptă s-au aflat și 29 de sportivi, cu vârste între 8 și 12 ani, de la clubul Kim Long Dao Fălticeni, coordonați de instructorul Marius Maxim.

Fălticenenii au obținut rezultate bune în probele de luptă pe echipe (Song Dau):  Locul I – echipa formată din Trifănucă Andrei, Apopii Ștefan, Jorea Daniel; Locul 2 – Maxim Ioana și Burlui Denisa; Locul III – echipele formate din Ionescu Teodora, Alexandroaia Delia, Pădurariu Veronica, respectiv Hlihor Ioan, Grădinariu Mircia Lucian.

De menționat că Apostol Andreea, o altă sportivă a clubului din Fălticeni, s-a clasat pe locul 2, în echipă cu o sportivă din Botoșani.  

“Un turneu reușit pentru sportivii noștri, chiar dacă am sperat la rezultate mai bune pentru unii dintre copii, însă au existat și surprize plăcute. Faptul că ne-am întors acasă cu medalii, dovedește că nu ne pregătim degeaba. Asta ne dă încredere să continuăm munca la antrenamente pentru viitoarele competiții”, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

Foto: Cristian Barleanu – Sport în Iași

ȘTIRI