Sportivii clubului de natație ACS „Nada Florilor” au obținut performanțe frumoase la Cupa BacăuluiSport

Sportivii clubului de natație ACS „Nada Florilor” au obținut performanțe frumoase la Cupa Bacăului

       Accesări: 499

Participare încheiată cu succes. Elevii pregătiți de antrenorii Luis Lăcătuș, Andrei Pinticanu și preparatorul fizic Gabriel Bouariu continuă șirul performanțelor la cel mai înalt nivel în cadrul competițiilor regionale de natație. Lotul ACS „Nada Florilor” s-a deplasat la sfârșitul săptămânii trecute la Bacău, cu ocazia unui concurs jubiliar, ediția cu numărul 10.

Organizată pe două sesiuni de întreceri, competiția a reunit peste 350 de copii, cu vârste între 6 și 11 ani, respectiv 12 și 14 ani.

Șapte din cei nouă membri legitimați ai clubului din Fălticeni au urcat pe podium.

S-au remarcat în mod deosebit Daria Silișteanu (8 ani) cu trei medalii de aur la 50 m Spate, 50 m Fluture, 50 m Liber și Sofia Maftei (7 ani) care a obținut tot trei medalii, una de aur și două de argint. Fetele au obținut totodată și cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei de vârstă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezultate foarte bune au bifat alte două junioare, Aissia Prisecariu și Rianna Amariei, care și-au adjudecat câte o medalie de argint și două de bronz. Pe podium au mai urcat Daria Lupu, Maxiliam Marchidan și Daria Alexia.

Din lot au mai făcut parte Luca Crîșmariu și Sebastian Spătaru.

La finalul competiției, zestrea clubului ACS „Nada Florilor” număra 17 medalii din care 4 de aur, 8 de argint și 5 de bronz.

Antrenorii s-au declarat mulțumiți de performanțele obținute la Cupa Băcăului unde au participat peste 350 de copii de la 21 de cluburi din țară.

Andrei Pincticanu și Luis Lăcătuș și i-au felicitat pe cei 7 juniori premiați, mulțumind în același timp părinților pentru susținere, dar și sponsorilor. Primăria Fălticeni, Supermarket Simos și Romfour au sprijinit la deplasarea echipei la Bacău.


Rezultate concurs Cupa Bacăului

Daria Lupu
Locul III – 50 m Bras

Sofia Maftei
Locul I – 50 m Spate
Locul II – 50 m Bras, 50 m Liber, 50 m Fluture

Daria Silișteanu
Locul I – 50 m Spate, 50 m Fluture, 50 m Liber

Maximilian Marchidan
Locul II – 50 m Spate

Daria Alexa
Locul III – 50 m Bras, 50 m Liber

Rianna Amariei
Locul II – 50 m Bras, 50 m Fluture
Locul III – 50 m Spate

Aissia Prisecariu
Locul II – 50 m Spate, 50 m Liber
Locul III – 50 m Fluture

ȘTIRI