Spitalul Municipal Fălticeni scoate noi posturi la concursActualitate

Spitalul Municipal Fălticeni scoate noi posturi la concurs

       Accesări: 3424

Este criză de medici în sistemul sanitar de stat. De câțiva ani, unele spitale merg cu aproape jumătate din necesarul de cadre. Și la unitatea din Fălticeni este nevoie de personal.

Conducerea spitalului municipal scoate tot mai des la concurs posturile vacante în speranța că vor acoperi „golurile” din schema de personal.

Unitatea fălticeneană are nevoie de un medic specialist pentru secția Ginecologie și alți doi pentru Cabinetele de Ortopedie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate (fosta Policlinică).

Spitalul Municipal are nevoie și de un medic de urgență pentru CPU, însă, deocamdată postul nu a mai fost scos la concurs.

Pe lista locurilor vacante figurează și două posturi destinate asistentelor. Posturile disponbile se găsesc la Pediatrie și Dermatovenerologie. Unitatea medicală din Fălticeni scoate la concurs un post de kinetoterapeut pentru Cabinetul de recuperare și balneologie, cât și două posturi de îngrijitoare, unul la Secția Pneumologie și un altul la Centrul de Sănătate din Vadu Moldovei.

Spitalul are un post disponibil de inginer la Compartimentul de sănătate și securitate în muncă.

Proba scrisă va avea loc pe 18 aprilie, data și ora interviului urmând să fie anunțate după închierea examenului scris.

Candidații pot depune dosarele până pe 3 aprilie 2018, la ora 15.

Un alt concurs se va organiza pe 4 aprilie pentru postul de economist, temporar vacant, în cadrul Serviciului aprovizionare, achiziții, transport, administrativ.

Managerul Vlad Morariu speră că după deschiderea noului spital să atragă în special medicii tineri, dornici să profeseze într-un spital modern și cu dotări de ultimă generație.

ȘTIRI