Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs trei posturi pentru serviciul medical și administrativActualitate

Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs trei posturi pentru serviciul medical și administrativ

       Accesări: 82

concurs-spital-falticeni

Trei posturi sunt disponibile în sistemul medical local. Spitalul Municipal Fălticeni are nevoie de un asistent medical pentru Centrul de Sănătate Vadu Moldovei, un infirmier pentru Secția Pediatrie și o spălătoreasă pentru serviciul administrativ. Concursul pentru ocupare posturilor va avea loc pe data de 11 noiembrie.

Este vorba de un concurs pentru ocupare funcțiilor contractuale temporar vacante.

Candidații trebuie să achite în avans o taxă de participare, în valoare de 30 de lei. Printre condițiile de participare documente care să ateste nivelul studiilor, carnetul de muncă sau adeverințele care atestă vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor, fișa de aptitudini și de cererea de înscriere la concurs.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dosarele se pot depune până joi, 29 octombrie, la ora 15. Comisia de analiză va proceda la selecția dosarelor de concurs și comunicarea rezultatelor selecției dosarelor.

Proba scrisa va fi urmată de un interviu care va fi susținut după cel mult patru zile lucrătoare. Candidații nemulțumiți de vor putea depune contestații după examinare în termen de maximum 24 de ore.

Rudy Hödl

ȘTIRI