Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs șapte posturi pentru medici specialiști cu diferite competențeSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs șapte posturi pentru medici specialiști cu diferite competențe

Medicii sunt la mare căutare în toată țara. Nevoie acută de doctori și la Fălticeni, unde actualul manager al spitalului municipal dorește să construiască și aibă o echipă mai numeroasă. Mai multe secții și compartimente din cadrul unității medicale funcționează la cota de avarie din cauza lipsei de doctori.

Conducerea spitalului scoate la concurs numai puțin de șapte posturi pe mai multe specialități.

”Ne dorim mai mulți medici la Fălticeni. Există un deficit aici și vrem să-l acoperim cu doctori noi pentru spitalul nostru.”, ne-a declarat doctorul Vlad Morariu, managerul unității medicale. ”Ne dorim ca toate specialitățile cu adresabilitate mare să aibă numărul necesar de doctori. Nevoia de cadre medicale este una din principalele noastre probleme. De altfel, cam toate spitalele se confruntă cu aceeași dificultate în privința personalului.”

Posturile sunt disponibile la secțiile Cardiologie și Pediatrie, unde de foarte mult timp se caută doctori.

Spitalul fălticenean scoate la concurs câte un post la Neonatologie, Radiologie, cabinetul BFT, dar și la Compartimentul Primiri Urgențe care de 14 luni funcționează cu un singur medic specialist în medicina de urgență. Lista se încheie cu un post de medic specialist în Medicina generală cu competență sau atestat în medicina de urgență.

Candidații care se pot înscrie la secretariatul unității medicale de pe strada Ion Creangă, situat în incinta Ambulatoriului de Specialitate (fosta Policlinică).

Aceștia trebuie să achite o taxă de concurs de 150 de lei. Una din condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participanții este să facă dovada faptului că nu i-au fost aplicate sancțiuni în domeniu.

anunt3

ȘTIRI