Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs 20 de posturi pentru medici, asistente, infirmiere și îngrijitoareSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs 20 de posturi pentru medici, asistente, infirmiere și îngrijitoare

Lipsa de personal devine una din problemele majore ale unităților sanitare din țară. Într-o situație similară se află și Spitalul Municipal Fălticeni care se confruntă de ceva timp cu un deficit de cadre medicale. Pentru a se menține pe linia de plutire, unele secții sau compartimente au nevoie de doctori cât și de asistente.

Unitatea spitalicească scoate la concurs luna aceasta numai puțin de 20 de posturi.

9 dintre acestea sunt pentru medici specialiști. Se caută doctori pentru Secțiile Cardiologie și Pediatrie, cât și pe Compartimentul Neonatologie.

Spitalul din Fălticeni are nevoie urgentă de doctori și la Radiologie RMFB și ATI. Conducerea unității anunță disponibile posturi și la Compartimentul Primiri Urgențe, Ortopedie, dar și la Obstetrică – Ginecologie.

Proba scrisă este programată pe 28 noiembrie, după care candidații se vor prezenta la interviu. Medicii care se înscriu la concurs vor trebui să achite o taxă de 150 de lei.

Spitalul are disponibile 6 posturi pentru asistenți medicali la Centru de Sănătate din Vadu Moldovei, secția Chirurgie, la Neonatologie și la laboratorul de Radiologie.

Unitatea medicală din Fălticeni mai angajează 3 infirmiere și 4 îngrijitoare.

 

Facebook Comments

ȘTIRI