Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs 10 posturi pentru medici pe CPU, Ambulatoriu și secțiile unitățiiSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs 10 posturi pentru medici pe CPU, Ambulatoriu și secțiile unității

       Accesări: 3858

Penurie de cadre medicale în sistemul public de sănătate. Spitalul Municipal Fălticeni are mare nevoie de doctori specialiști în condițiile în care unii dintre aceștia s-au pensionat, iar alții se apropie de vârsta de pensionare. Unitatea scoate periodic posturi în speranța că va umple golurile de pe compartimentele și secțiile cu adresabilitate ridicată.

Conducerea spitalului anunță organizarea unui nou concurs, nu mai puțin de 10 posturi fiind libere pentru tot atâtea specializări.

Două posturi sunt disponibile la CPU pentru medic generalist cu competență sau atestat în medicina de urgență.

Alte trei locuri sunt libere la Cardiologie, Neonatologie și Pneumologie.

Spitalul Municipal Fălticeni are nevoie de un medic oncolog pentru Cabinetul de Oncologie și unul pentru Secția Obstetrică Ginecologie.

Alte două posturi scoase la concurs sunt pentru Medicină și internă și Compartimentul pentru prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale.

Un alt post este disponibil în Ambulatoriul de Specialitate (fosta Policlinică) pentru Cabinetul de boli infecțioase.

Înscrierile se fac la sediul unității medicale, de pe strada Ion Creangă nr.1.

Candidații interesați trebuie să se prezinte cu un dosar și o serie de acte printre care diploma de medic, cazierul judiciar și copia certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs. Aceștia vor trebui să achite și o taxă de 150 lei.

Data la care va fi organizat concursul va fi anunțată ulterior de către conducerea Spitalului Municipal.

ȘTIRI