Spitalul Municipal Fălticeni face noi angajări. Posturi disponibile pentru medici specialiști și primariSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni face noi angajări. Posturi disponibile pentru medici specialiști și primari

       Accesări: 1805

Medicii sunt la mare căutare în sistemul medical de stat. Spitalul Municipal Fălticeni este una dintre unitățile care nu are încă schema completă de personal, atunci când vine vorba de doctori. La final de octombrie sunt scoase la concurs mai multe posturi pentru perioada următoare.

Spitalul are nevoie de șase medici, doi medici primari și patru medici specialiști.

Candidații trebuie să prezinte un dosar cu o serie de acte obligatorii, printre care și o adeverință care să ateste că persoana este aptă din punct de vedere fizic și psihic pentru exercitarea activității de medic. Printre condițiile anunțate, participanții trebuie să achite o taxă de concurs de 150 de lei.

Posturile de medic primar sunt disponibile la Obstetrică Ginecologie și Neonatologie.

Doi medicii specialiști sunt necesari pe specialitatea medicină de urgență și medicină generală pentru CPU (Compartimentul Primiri Urgență).

Un alt post este scos la concurs pentru specialitatea Boli Infecțioase.

Spitalul Municipal Fălticeni mai are nevoie de un medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice pentru Cabinetul din Ambulatoriul de Specialitate (fosta Policlinică).

Tematica de concurs este cea pentru examenul de biolog specialist și poate fi găsită pe portalul Ministerului Sănătății la rubrica Tematici.

Toate posturile scoase la concurs sunt cu normă întreagă. Înscrierile se fac la sediul spitalului. Concursul va fi organizat în următoarea perioada, cuprinsă între 30 și 90 de zile de la publicarea anunțului.

Unitatea medicală este cel mai mare angajator din sectorul bugetar. Spitalul are un personal ce numără 500 de angajați, din care 80 sunt medici.

ȘTIRI