Spitalul Municipal Fălticeni face angajări pentru posturile de biolog, asistenți medicali și îngrijitoareSănătate

Spitalul Municipal Fălticeni face angajări pentru posturile de biolog, asistenți medicali și îngrijitoare

       Accesări: 6989

Noi angajări în sistemul local de sănătate. Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs mai multe posturi pentru perioada următoare. Unitatea medicală are nevoie de un biolog, asistenți medicali și îngrijitoare.

Postul de biolog este disponibil la Laboratorul de analize medicale al Ambulatoriului de Specialitate.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de biolog specialist și poate fi găsită pe portalul Ministerului Sănătății la rubrica Tematici.

Candidații trebuie să prezinte un dosar cu o serie de acte obligatorii și o adeverință de vechime de minim 6 luni. Printre condițiile anunțate, participanții trebuie să achite o taxă de concurs de 150 de lei.

Unitatea medicală mai are nevoie de asistenți medicali debutanți. Două posturi sunt scoase la concurs pentru Secțiile Cardiologie și Medicină Internă.

Proba scrisă va avea loc pe 17 iulie. Dosarele pot fi depuse până pe 5 iulie, la ora 15.

Alte trei posturi vacante sunt scoase la concurs, din care unul pentru asistent medical la Compartimentul Neonatologie. De asemenea, Spitalul Municipal Fălticeni angajează două infirmiere debutante la Secția Chirurgie Generală.

Concursurile pentru cele trei posturi vor avea loc pe 22 iulie.

Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 12 iulie.

Spitalul Municipal Fălticeni este cel mai mare angajator din sectorul bugetar. Unitatea are peste 400 de salariați, dintre care aproximativ 60 sunt medici.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI