Spitalul Municipal Fălticeni deschide patru noi cabinete în Ambulatoriul Integrat de SpecialitateActualitate

Spitalul Municipal Fălticeni deschide patru noi cabinete în Ambulatoriul Integrat de Specialitate

       Accesări: 530

Noutăți de primăvară în sistemul medical local. Spitalul Municipal Fălticeni inaugurează patru noi cabinete în cadrul Ambulatoriului de Specialitate (fosta Policlinică) de pe strada Ion Creangă. Măsura vine pe fondul creșterii numărului de pacienți în triajul unității sanitare, astfel o bună parte din cazuri urmând să fie preluate de medicii din Ambulatoriu.

Specialitățile disponibile sunt Boli Infecțioase, Ortopedie și Traumatologie, Dermatologie și Pneumologie.

Cabinetul de Ortopedie și Traumatologie s-a deschis începând cu 1 aprilie 2015, consultațiile fiind realizate de doctorul Rareș Voinea.

”Dorința noastră permanentă este de a lărgi gama de servicii medicale de populația arondată atât în mediul spitalicesc cât și în Ambulatoriul Integrat de Specialitate”, ne-a declarat doctorul Vlad Morariu, managerul Spitalului Municipal Fălticeni. ”Avem patru specialități noi care dorim să le deschidem în Ambulatoriu. Sunt cabinete pentru Boli Infecțioase, Dermatologie, Pneumologie, Ortopedie și Traumatologie, ultimul cabinet fiind deja funcțional”.  

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În luna aprilie se va deschide și cabinetul pentru Boli Infecțioase de care se va ocupa doctorul Roxana Lungu.

Activitatea cabinetelor Dermatologie și Pneumologie, din Ambulatoriul Integrat de Specialitate, va începe din 4 mai 2015.

Programul de lucru este între luni – vineri, orele 8 – 15. Se pot prezenta persoanele cu trimitere de la medicul de familie, dar și pacienții care sunt cazuri urgente. Înainte de a se deschide fiecare cabinet a fost renovat și utilat cu dotarea necesară funcționării în bune condiții, mobilier medical, instrumentar.

Cele patru noi specialități se adaugă celor șapte existente: Chirurgie Generală, Neurologie, Endocrinologie, ORL, BFT (Recuperare, medicină fizică și balneologie) și Obstetrică-Ginecologie.

ȘTIRI