Spitalul din Fălticeni primeşte două locuinţe pentru mediciActualitate

Spitalul din Fălticeni primeşte două locuinţe pentru medici

       Accesări: 698

În prima şedinţă din 2016, Consiliul Local Fălticeni a aprobat darea în administrarea Spitalului Municipal Fălticeni a două apartamente aflate în proprietatea municipiului Fălticeni. Imobilele sunt situate pe străzile Nicu Gane şi Maior Ioan.

Cele două locuinţe fac parte ditr-un lot de trei imobile achiziţionate de Primăria Fălticeni de pe piaţa liberă, în cursul anului 2015, cu scopul de a fi repartizate ca locuinţe de serviciu medicilor care îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Municipal Fălticeni.

Doar două dintre apartamentele achiziţionate au corespuns cerinţelor viitorilor chiriaşi. Acestea urmează să fie predate printr-un protocol Spitalului Municipal Fălticeni.

În bugetul pentru anul 2016, aprobat la sfârşitul săptămânii trecute, au fost alocate noi fonduri pentru achiziţionarea de apartamente pentru medici.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Astfel municipalitatea vrea să sprijine spitalul în demersurile pentru atragerea de medici la Fălticeni odată cu finalizarea investiţiei la noul spital. Lipsa locuinţelor de serviciu este considerată de conducerea spitalului un impediment major în discuţiile cu specialiştii care doresc să practice medicina la Fălticeni.

O nouă licitaţie pentru achiziţionarea de apartamente de pe piaţa liberă ar urma să fie organizată în cursul acestui an.

ȘTIRI