Spitalul Municipal Fălticeni se află pe lista unităţilor medicale care folosesc dezinfectanţi neconformiLocal

Spitalul Municipal Fălticeni se află pe lista unităţilor medicale care folosesc dezinfectanţi neconformi

       Accesări: 633

Ministerul Sănătăţii, cu aprobarea Parchetului General, a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate conform dispoziţiei ministrului Sănătăţii prin intermediul Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară.

În comunicatul de presă transmis astăzi se precizează că, pentru siguranţa pacienţilor, în unităţile sanitare în care s-au înregistrat neconformităţi, au fost luate toate măsurile administrative pentru evitarea oricărui risc la adresa pacienţilor, respectiv suspendarea produselor dezinfectante în cauză.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii informează faptul că acţiunile de control continuă, fiind totodată luate măsuri de auditare a contractelor derulate de unităţile sanitare cu firma HexiPharma.

Pe lista Ministerului Sănătăţii, între cele 50 de spitale în care s-au depistat probe neconforme se află şi 5 spitale din judeţul Suceava: Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, Spitalul Municipal Rădăuţi, Spitalul Orăşenesc Gura Humorului şi Spitalul Municipal Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI