Sănătate

Spitalele au încheiat contractele cu CAS Suceava pentru plata majorărilor salariale

       Accesări: 80

CASCasa de Asigurări de Sănătate Suceava a încheiat cu cele 9 spitale publice din judeţ contracte pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar faţă de nivelul acordat pentru luna septembrie 2015, se arată într-un comunicat de presă semnat de ec. Victor Cristi Bleortu, preşedinte director general al CAS Suceava.

Obiectul contractului îl reprezintă acordarea sumelor pentru punerea în aplicare a prevederilor OUG nr. 35/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015.

În contractul încheiat cu fiecare spital public din judeţ este stabilită suma alocată pentru luna octombrie, valoarea serviciilor medicale realizate în luna septembrie, precum şi factorul de corecţie pentru luna octombrie. Factorul de corecţie reprezintă procentul determinat prin raportarea majorării salariale la valoarea serviciilor medicale din luna precedentă.

CAS Suceava va incheia acte aditionale lunare la acest contract având ca obiect suma contractată pentru lunile următoare, având în vedere modificările valorii serviciilor medicale realizate şi validate şi a factorului de corecţie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Valoarea contractată pentru acordarea majorării salariale pentru luna octombrie 2015, pentru cele 9 spitale publice din judeţ este de 1.895.244 lei, iar factorul de corecţie este cuprins între 11,81% şi 19,62%.

ȘTIRI