Spectacolul „Trilogia Română” i-a adus Trupei „Birlic” din Fălticeni Trofeul Festivalului de Teatru „Gong”Cultură

Spectacolul „Trilogia Română” i-a adus Trupei „Birlic” din Fălticeni Trofeul Festivalului de Teatru „Gong”

       Accesări: 442

Trupa de teatru „Birlic” din Fălticeni, a Asociației Fălticeni Cultural, a câștigat Trofeul Festivalului Interjudețean de Teatru „Gong” organizat la  Roman.

Bianca Ciubotariu a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal, pentru rolul Ana din spectacolul „Trilogia Română” (în regia actorului Ovidiu Cuncea).

Spectacolul „Trilogia Română” i-a adus trupei Birlic și premiul pentru cea mai bună scenografie.

Festivalul de Interjudețean de Teatru „Gong” s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2018.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Organizatorii evenimentului au fost Asociația Cultural Artistică Gong, Colegiul Național “Roman Vodă” Roman și Asociația Mușatinii. Cele trei zile de festival s-au desfășurat în Sala de festivități a Primăriei Roman.

Au participat trupe de teatru din Tulcea, București, Săveni, Bacău, Iași, Călărași, Vaslui, Fălticeni, Republica Moldova, Piatra Neamț, Iugani, Cordun, Buzău, Suceava.

Trupa ”Birlic” este invitată în următoarea perioadă la  Festivalul ”Serile Teatrului Studențesc”, la București, Festivalul ”AmfiTeatru” Botoșani și Festivalul ”Radu Stanca” Sebeș.

foto – Gheorghe Dascălu 

ȘTIRI