Spectacol de ziua mamei organizat de beneficiarii CRRN Sasca MicăRural

Spectacol de ziua mamei organizat de beneficiarii CRRN Sasca Mică

       Accesări: 83

8_martie_CRRN_6Joi, 5 martie 2015, a fost zi de sărbătoare în marea familie a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică  (CRRN) Sasca Mică. Beneficiarii au sarbatorit ziua de 8 Martie prin spectacolul „Mi-e dor de tine mamă!”, ne-a informat Ramona Hăloiu, psiholog în cadrul CRRN Sasca Mică.

Programul artistic a reunit cântece şi poezii dedicate celor mai importante femei din viaţa tuturor. Aplauzele asistenţei au răsplătit pe măsură talentul artiştilor. Între cei care au asistat la eveniment au fost şi oaspeţi din Anglia, susţinători ai beneficiarilor CRRN Sasca Mică.

„O zi plină de emoţii, sentimente ascunse, care au ieşit astăzi la iveală, îmbrăţişări calde şi declaraţii gingase şi iubitoare adresate tuturor femeilor. O zi petrecută într-un climat familial, care a stârnit dor, drag de casa natala, de mama care le-a dat viaţă şi care este departe sau nu mai este deloc. Pentru noi, 8 Martie este o sărbătoare care vine şi trece la fel poate în fiecare an, ne bucurăm în fiecare zi de prezenţa şi de sprijinul celei mai dragi fiinţe feminine din viaţa noastră însă pentru beneficiarii centrului nostru, profunzimea sentimentelor este greu de redat în cuvinte. Unii râd, dar de fapt plang, alţii tac…., alţii trăiesc atât de intens astfel de momente încât doare, şi la propriu şi la figurat. Merită să ne oprim din alergarea noastră şi să oferim mai multe sărbători acestor oameni speciali. Nu întâmplător Dumnezeu i-a dat pe pământ, i-a lasat ca noi să valorizăm ceea ce cu adevarat este valoare – dragostea, bunătatea, dăruirea, altruismul, generozitatea şi compasiunea.”, ne-a declarat psihologul Ramona Hăloiu.

Alex S.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI