SPARTAN devine noul sponsor oficial al echipei de fotbal CFR Rapid SuceavaSport

SPARTAN devine noul sponsor oficial al echipei de fotbal CFR Rapid Suceava

       Accesări: 525

stadion-areni-spartan-suceava-1Sportul și alimentația sănătoasă au acum un punct comun. Cunoscutul lanț de restaurante SPARTAN devine noul sponsor oficial al echipei de fotbal CFR Rapid Suceava. Decizia vine pe fondul rezultatelor excelente obținute în stagiunea trecută, când clubul a fost foarte aproape de promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Franciza internațională SPARTAN, cel mai mare lanț de restaurante cu specific antic grecesc din Romania, va susține financiar echipa din Areni în sezonul competițional 2015/2016, ce va debuta în luna august.

Reprezentanții CFR Rapid Suceava și-au atins un prim obiectiv, după ce au făcut tot posibilul pentru a le oferi sportivilor condițiile optime de pregătire și asigura un climat financiar stabil în noul campionat național.

Cea mai bună echipă de fotbal din județul Suceava are ambiții mari și anul acesta. Planurile prezentate de CFR Rapid Suceava l-au convins pe noul sponsor să facă pasul decisiv pentru finanțarea clubului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După o serie de negocieri, președintele clubului, Dumitru Moldovan a bătut palma cu S.C. Strong MND Corporation, companie care deține drepturile de dezvoltare pentru franciza SPARTAN în România.

„Am semnat un parteneriat de sprijinire și finanțare cu ACS Rapid Suceava, cel mai important club de fotbal din județ, deoarece Spartan susține practicarea sportului și o alimentație sănătoasă”, ne-a declarat avocat Ștefan Mandachi, specializat în Legislația contractelor de franciza și deținătorul acțiunilor la S.C. Strong MND Corporation.”Conceptul francizei SPARTAN se focalizează în jurul unei mentalități pozitive și a unui spirit de luptă, de mișcare și forță. SPARTAN este singura franciză din România care încurajează clienții să practice sport și să aibă o atitudine optimistă.”

”Am ales să investim în echipa locală de fotbal, deoarece conducerea echipei ne-a prezentat un proiect ambițios, dar și datorită faptului că deținem 5 restaurante în regiune, Suceava (Iulius Mall), Fălticeni, Vatra Dornei, Botoșani și Iași. Sperăm ca spiritul nostru spartanic să influențeze pozitiv și să motiveze jucătorii să obțină cât mai multe victorii”.

S.C. Strong MND Corporation deține și platforma de francize www.francizelacheie.ro, având în portofoliu brandurile Hercule, Transylvania Burger, Pytagora, Vestul Sălbatic, BIObucovina, tot în domeniul restaurantelor, având deschise 15 unități în România și un plan extins de dezvoltare.

Noul sponsor al echipei de fotbal sucevene, lanțul de restaurante SPARTAN, comercializează Gyros, Souvlaki și Leonidas Pyta cu influențe grecești, dar preparate după proceduri individuale și secrete, marcă înregistrată. Produsele au la bază doar ingrediente naturale, legume și iaurt iar sosurile proaspete sși cu puține grăsimi au fost declarate produsele anului în România.

Brandul SPARTAN va figura atât în incinta bazei municipale de fotbal cât și pe aproape 70% din spațiile publicitare ale stadionului Areni, terenul unde echipa Rapid CFR Suceava evoluează în fața propriilor suporteri.

Rudy Hödl

ȘTIRI