Sorin Sauciuc este noul comandant al pompierilor din FălticeniActualitate

Sorin Sauciuc este noul comandant al pompierilor din Fălticeni

       Accesări: 1464

Suflu proaspăt la conducerea unei instituții importante din municipiu. Detașamentul de Pompieri Fălticeni are din această săptămână un nou comandant. Maiorul Sorin Sauciuc ocupă cea mai importantă funcție în cadrul unității în care activează cei 115 pompieri militari.

El preia comanda unității de la locotent-colonelul Ioan Baltaru, care a fost avansat în strucutura operativă din cadrul I.S.U. Suceava.

Începând cu data de 3 ianuarie 2017, maiorul Sauciuc a fost împuternicit comandant al Detașamentului Fălticeni. Luna aceasta, după susținerea concursului, el a fost numit în funcție pe perioadă nedeterminată.

Noul comandant al unității de pompieri și-a început activitatea într-o zi de marți. 21 februarie 2017 nu a fost deloc o zi cu trei ceasuri rele, ci ziua din care încep cele mai mari provocări din cariera sa.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sorin Sauciuc are în subordine 115 pompieri din Fălticeni și Dolhasca.

„Obiectivul meu principal este îmbunătățirea capacității de reacție la intervenție.”, ne-a declarat noul comandant al unității de pompieri din Fălticeni. „Vom intensifica efoturile noastre și vom căuta să fim mai buni în fiecare zi. Este foarte important să fim eficienți în acțiunile noastre.

Sorin Sauciuc este în structurile M.A.I. din anul 1994. În anul 2007 avansează, de la gradul de subofițer, în corpul ofițerilor.

Originar din satul Mihăileni, județul Botoșani, noul comandat afirmă că are un plan foarte clar în ceea ce privește activitatea sa la conducerea Detașamentului de Pompieri Fălticeni.

Aceasta este prima sa funcție de conducere în cei 23 de ani de carieră.

ȘTIRI