Şomuzul Preuteşti s-a reabilitat în Cupa RomânieiSport

Şomuzul Preuteşti s-a reabilitat în Cupa României

       Accesări: 82

Neprogramată în campionat din cauza retragerii echipei din Stroieşti, Şomuzul Preuteşti a disputat duminică, 5 aprilie, meciul  contând pentru Turul IV al Cupei României, pe terenul echipei Dorna Vatra Dornei (Liga a V-a).

După săptămâna neagră în care a pierdut poziţia de lider şi a fost penalizată cu 3 puncte de Comisia de disciplină a AJF Suceava, echipa Şomuzul Preuteşti a reuşit să-şi refacă moralul în deplasarea de la Vatra Dornei.

Echipa lui Cătălin Vasiliu (suspendat pentru acest meci) s-a impus cu 4-1, cu golurile înscrise de Radu Vasiliu şi Bălău (3 reuşite).

Şomuzul: Bursuc – Ungureanu, V. Alexandru, Crăciun, Constantin, Bălău, Aioanei, Dragomir, Clim (Irimia), R. Vasiliu (Chihaia), Beclea. Antr. Cătălin Vasiliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Preuteştiul îşi căută dreptatea în săptămâna patimilor la Comisia de recurs

Depunctarea dictată de Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, după meciul de la Siret, va fi atacată de conducerea clubului la Comisia de apel.

Preşedintele Eduard Lichenstein a declarat pentru Cronica de Fălticeni că există deja un precendent în actuala ediţie de campionat când o echipă care s-a retras de pe teren a primit doar o amendă, nu şi depunctare. “Am încredere în comisia de recurs, dar dacă se va menţine depunctarea voi merge mai departe la Federaţia Română de Fotbal. Nu accept aşa ceva”, a precizat Eduard Lichenstein.

În urma depunctării şi a faptului că nu a avut adversar în etapa a 22-a, Şomuzul Preuteşti a coborât în clasament până pe locul 6.

Victoria de la Vatra Dornei a readus încrederea în rândul jucătorilor de la Preuteşti. Preşedintele Lichenstein îşi doreşte o semifinală cu Fălticeniul în Cupa României care ar oferi două meciuri spectacol (tur –retur) microbiştilor de pe Şomuz.

 

Program “Cupa României” – Turul IV:

CSM Dorna Vatra Dornei – Şomuzul Preuteşti 1-4

Pleşul Râşca – Şomuz Fălticeni (29 aprilie, ora 16)

Viitorul Vereşti – Progresul Fr. Vechi (22 aprilie, ora 16)

Avântul Volovăţ – Bucovina 2 Pojorâta (22 aprilie, ora 16)

ȘTIRI