Sport

Şomuzul Preuteşti s-a calificat în finala judeţeană a Cupei României!

       Accesări: 121

somuzul-preutestiFinala judeţeană a Cupei României, ediţia 2014 – 2015, se va disputa între Bucovina 2 Pojorâta şi Şomuzul Preuteşti.

După cum v-am informat, Pojorâta s-a calificat în finală după ce a trecut de Şomuz Fălticeni, 5-4 scor general după meciurile tur retur.

Zona Fălticeni va fi reprezentată în finală de Şomuzul Preuteşti, care a învins astăzi, în retur, cu 4-1, pe Progresul Frătăuţii Vechi.

Oaspeţii au deschis scorul iar la pauză aveau rezultat de calificare (1-1). În repriza a doua Şomuzul s-a revărsat peste poarta Progresului, spre bucuria numeroşilor spectatori, rezolvând problema calificării în jurul minutului 75. Golul decisiv, înscris în minutul 80, a animat şi mai mult finalul jocului, gazdele ratând alte două mari ocazii de gol.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cătălin Vasiliu, antrenor jucător la Preuteşti, a apreciat că meciul de astăzi a fost câştigat datorită dăruirii din teren a colegilor săi, un meci peste nivelul ligii în care joacă cele două echipe. Pentru cei din Preuteşti, finala, dar mai ales câştigarea trofeului, ar compensa parcursul mai puţin reuşit din campionat.

Finala se va disputa pe data de 17 iunie 2015, pe Stadionul „Areni” din Suceava.

Şomuzul Preuteşti – Progresul Frătăuţii Vechi 4-1 (1-1) (5-3 după două manşe)

Au marcat pentru Preuteşti: Beclea, C. Vasiliu (2), Ungureanu

Şomuzul: Bursuc, N. Ailenei, Irimia, Constantin, Putină, Stanca, Ungureanu, Clim (Botoşanu), Dragomir (Crăciun), Beclea, C. Vasiliu.

Alex S. 

ȘTIRI