Șomuzul Preutești s-a calificat în finala Cupei României – Faza județeanăSport

Șomuzul Preutești s-a calificat în finala Cupei României – Faza județeană

       Accesări: 767

Șomuzul Preutești a obținut astăzi a doua calificare consecutivă în finala Cupei României – Faza județeană, ediția 2015-2016.

Preuteștiul s-a impus cu 3-1 în deplasare, pe terenul echipei Dorna Vatra Dornei, în etapa semifinală. În tur, la Preutești, echipa pregătită de Cătălin Vasiliu a câștigat cu 1-0.

La Vatra Dornei, Șomuzul a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului și a avut multe situații de a marca. Jocul dur al gazdelor a fost sancționat de brigada de arbitri condusă de Ionuț Avădanei, doi jucători fiind eliminați.

În finala programată pe data de 12 iunie, pe Stadionul Areni, Șomuzul Preutești va întâlni pe Victoria Vatra Moldoviței, care a învins astăzi cu 2-0 pe Viitorul Adâncata (în tur 1-2).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Finalistele din acest an trec printr-o perioadă bună a sezonului de Liga a IV-a. În clasament, Șomuzul (locul 4) are un avans de 3 puncte în fața celor din Vatra Moldoviței (locul 6). Pe 24 aprilie, cele două echipe au remizat, 2-2 la Vatra Moldoviței.

CSM Dorna Vatra Dornei – Șomuzul Preutești 1-3

Pentru oaspeți au marcat: Ciurlă Andrei, Alexandru Narcis (penalty), Radu Vasiliu.

Șomuzul: Dencef – Simion, Căeriu, Lateș (Parasca), Ciuboariu I. (Clim Ov.), Ciurlă A., Ciurlă C., Alexandru N., Gheorghe I., Vasiliu R., Vasiliu C. Rezerve neutilizate: Ciubotariu S., Chihaia C. / Constantin Sergiu și Botoșanu – accidentați.

foto – facebook

ȘTIRI