Șomuzul Preutești își va apăra trofeul în finala județeană a Cupei RomânieiSport

Șomuzul Preutești își va apăra trofeul în finala județeană a Cupei României

       Accesări: 473

Calificare dramatică a Șomuzului Preutești în finala Cupei României, faza județeană, în această după-amiază.

Echipa din Preutești, deținătoarea trofeului, va disputa a treia finală consecutivă, urmând să întâlnească noua campioană județeană, Bucovina Rădăuți. Finala se va disputa pe data de 10 iunie 2017.

După victoria cu 1-0 din prima manșă a semifinalei, Preuteștiul a pierdut în retur cu 2-1 pe terenul echipei Progresul Frătăuții Vechi, dar merge în finală grație golului marcat în deplasare.

Calificarea în finală salvează sezonul vecinilor din Preutești, clasați pe locul 6 în Liga a 4-a.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Echipa Frătăuțiului a condus la pauză cu 1-0 și era promovată după al doilea gol, marcat în minutul 90. Bucuria gazdelor a fost însă de scurtă durată. Preuteștiul a reușit golul calificării în minutul 92, prin Chihaia, care a trimis mingea în poarta cu o lovitură de cap, după un corner.

Șomuzul Preutești: Pascal A. – Constantin, Ciurlă C., Vicovanu, Sgîian (Ilie), Botoșanu (Chihaia), Feștilă (Clim), Țugui, Ciurlă A., Aileni A. (Vasiliu R.), Vasiliu C.  Rezerve neutilizate: Ciubotaru, Zaharia, Petrariu, Onică. 

În cealaltă semifinală, Bucovina Rădăuți a câștigat cu 2-0 în fața echipei Viitorul Liteni. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Fălticeni (Andrei Corduneanu, Alex Blanariu și George Plantos). În tur, la Liteni, meciul s-a încheiat la egalitate (1-1).

ȘTIRI