Șomuzul Preutești câștigă la Comisia de disciplină meciul de la DrăgușeniSport

Șomuzul Preutești câștigă la Comisia de disciplină meciul de la Drăgușeni

       Accesări: 469

Învinsă cu 5-1, în ultima etapă a Ligii a 4-a, la Drăgușeni, echipa Șomuzul Preutești a obținut victoria în urma deciziei Comisiei de disciplină a Asociației Județene de Fotbal.

Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute, în urma contestației echipei din Preutești, la finalul jocului de la Drăgușeni.

Contestația viza subtituirea a doi jucători (Avasiloae Ștefan și Nedelcu Doru Costel) de la echipa AS Moldova Drăgușeni. Mai pe românește, ar fi fost folosiți jucători “pe fals”.

Comisia de disciplină a admis contestația și a omologat jocul cu 3-0 în favoarea echipei Șomuzul Preutești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei din Drăgușeni au primit totodată și o penalitate sportivă de 200 de lei, dar și o depunctare de 3 puncte, a doua în interval de două săptămâni, după ce echipa din Drăgușeni a fost pedepsită pentru că nu a revenit pe terenul de joc, după pauză, la meciul cu Șomuz Fălticeni.

Decizia comisiei de disciplină nu aduce modificări liniei de clasament a Preuteștiului, însă oficialii echipei văd în măsurile luate, un semnal din partea celor care conduc fobalul sucevean, pentru ca astfel de lucruri, care nu fac cinste cluburilor, să nu se mai repete în noul sezon.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI