Şomuzul Preuteşti a spulberat Stroieştiul în deplasareSport

Şomuzul Preuteşti a spulberat Stroieştiul în deplasare

       Accesări: 65

Meciul dintre Voinţa Stroieşti şi Şomuzul Preuteşti, amânat pentru data de 24 septembrie, a încheiat etapa a 5-a în Liga a IV-a.

Vecinii din Preuteşti s-au impus cu 7-0 pe terenul ultimei clasate. Cu cele trei puncte câştigate astăzi, Şomuzul revine pe locul 2, la două puncte în urma liderului, Şomuz Fălticeni. Echipa lui Cătălin Vasiliu are, după acest rezultat, cel mai bun atac din campionat, plus 18 la golaveraj (21-3).

Au marcat C. Vasiliu (2), Beclea (2), Ungureanu, Simiraş, şi Crăciun.

<strong>Şomuzul: Bursuc – Filip, Simion, Cozma (Dragomir – r.2), Crăciun, Ungureanu, Fl. Ailenei, Irimia, Botoşanu (Constantin – r.2), C. Vasiliu (Beclea – r.2), Simiraş (Maftei – r.2). Antr. C. Vasiliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La scorul de 5-0 pentru Şomuzul Preuteşti, în repriza a doua, gazdele au rămas în 10 jucători de câmp, după ce jucătorii Stroieştiului au avut un conflict cu arbitrul de centru.

„Ne aşteptam la un meci mai greu având în vedere condiţiile meteo dar mai ales calitatea terenului şi faptul că Stroieştiul nu a acumulat până astăzi niciun punct. Sunt mulţumit că am reuşit să fim primii la minge şi să ne facem jocul. Urmează să întâlnim duminică, acasă, pe Viitorul Vereşti,un adversar necunoscut la prima vedere, pe care îl vom trata cu toată seriozitatea”, a declarat antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu.

ȘTIRI