Şomuzul Preuteşti a încheiat sezonul cu un amical de liga a douaSport

Şomuzul Preuteşti a încheiat sezonul cu un amical de liga a doua

       Accesări: 57

Vicecampionă în Liga a IV-a suceveană, în primul an după promovare, echipa Şomuzul Preuteşti a încheiat sezonul fotbalistic cu un meci amical împotriva echipei din Liga a II a  Rapid CFR Suceava.

Meciul a avut loc luni, 9 iunie 2014, pe stadionul din Preuteşti, în cadrul programului „Zilele comunei Preuteşti”.

Cătălin Vasiliu, antrenor şi jucător, ne-a informat că a fost un meci frumos, un spectacol dedicat inimoşilor suporteri care au fost, ca şi echipa, la un nivel superior în campionatul abia încheiat.

Pe teren scorul a fost de 4-1 pentru suceveni, care au primit din partea organizatorilor şi trofeul special pregătit pentru eveniment. Golul  Şomuzului a fost înscris de Dragomir.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu o zi mai devreme, duminică, Şomuzul Preuteşti s-a numătat printre echipele premiate la finalul sezonului în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava. Cu cele 33 de goluri marcate, Cătălin Vasiliu a câştigat pentru echipa sa titlul de golgeter al Ligii a IV a. Echipa a primit şi unul din cele două premii „Fair-play” ale  sezonului.

Jucătorii din Preuteşti vor avea vacanţă până la sfârşitul acestei luni. Programul de pregătire pentru noul sezon va fi stabilit în funcţie de măsurile organizatorice pe care le va lua AJF Suceava vizavi de competiţiile sezonului 2014-2015.

 

ȘTIRI