Şomuzul Preuteşti a început pregătirea pentru returul Ligii a IV-aSport

Şomuzul Preuteşti a început pregătirea pentru returul Ligii a IV-a

       Accesări: 389

Echipa de fotbal Şomuzul Preuteşti s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute. Pregătirea a început practic odată cu turneul de futsal organizat la Gura Humorului, în cadrul Campionatului Judeţean de Futsal organizat de AJF Suceava.

Preuteştiul s-a clasat doar pe locul 3, reuşind să învingă doar echipa AS Ciprian Porumbescu, scor 3-2. În celelalte două partide, echipa pregătită de antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu a remizat cu Foresta Moldoviţa, 4-4 (3-4 la loviturile de departajare), şi a pierdut cu 2-4 în faţa gazdelor de la CS Gura Humorului.

Şomuzul s-a deplasat la Humor cu mulţi juniori şi doar patru jucători din echipa de bază: Cătălin Vasiliu, Ionuţ Gheorghe, Simion şi Botoşanu. Au lipsit Mihai Guriţă, Nicu Aileeni, Constantin şi Radu Vasiliu. Alţi trei jucători au şanse mici de a mai face parte din lotul Preuteştiului pentru retur: Clim, Beclea şi juniorul Irimia.

Din această săptămână, pe lângă cele trei antrenamente pe care şi le propune conducerea echipei, vor începe şi discuţiile pentru aducerea de noi jucători.

„Preuteştiul caută 5 sau 6 jucători serioşi, pe care echipa să se poată baza atât la antrenamente cât şi la jocurile oficiale. Deşi este greu de găsit jucători în zona Fălticeni, ne dorim să-i găsim şi să-i convingem să ni se alăture. Vom avea pentru început trei antrenamente, din care unul să fie un joc amical, în măsura în care găsim adversari disponibili”, ne-a declarat Cătălin Vasiliu.

foto – AJF Suceava

ȘTIRI