Şomuzul Preuteşti a început pregătirea pentru returul Ligii a IV-aSport

Şomuzul Preuteşti a început pregătirea pentru returul Ligii a IV-a

       Accesări: 396

Echipa de fotbal Şomuzul Preuteşti s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute. Pregătirea a început practic odată cu turneul de futsal organizat la Gura Humorului, în cadrul Campionatului Judeţean de Futsal organizat de AJF Suceava.

Preuteştiul s-a clasat doar pe locul 3, reuşind să învingă doar echipa AS Ciprian Porumbescu, scor 3-2. În celelalte două partide, echipa pregătită de antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu a remizat cu Foresta Moldoviţa, 4-4 (3-4 la loviturile de departajare), şi a pierdut cu 2-4 în faţa gazdelor de la CS Gura Humorului.

Şomuzul s-a deplasat la Humor cu mulţi juniori şi doar patru jucători din echipa de bază: Cătălin Vasiliu, Ionuţ Gheorghe, Simion şi Botoşanu. Au lipsit Mihai Guriţă, Nicu Aileeni, Constantin şi Radu Vasiliu. Alţi trei jucători au şanse mici de a mai face parte din lotul Preuteştiului pentru retur: Clim, Beclea şi juniorul Irimia.

Din această săptămână, pe lângă cele trei antrenamente pe care şi le propune conducerea echipei, vor începe şi discuţiile pentru aducerea de noi jucători.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Preuteştiul caută 5 sau 6 jucători serioşi, pe care echipa să se poată baza atât la antrenamente cât şi la jocurile oficiale. Deşi este greu de găsit jucători în zona Fălticeni, ne dorim să-i găsim şi să-i convingem să ni se alăture. Vom avea pentru început trei antrenamente, din care unul să fie un joc amical, în măsura în care găsim adversari disponibili”, ne-a declarat Cătălin Vasiliu.

foto – AJF Suceava

ȘTIRI