Şomuzul Preuteşti a depus memoriu la AJF după prestaţia arbitrilor la partida cu Zimbrul SiretSport

Şomuzul Preuteşti a depus memoriu la AJF după prestaţia arbitrilor la partida cu Zimbrul Siret

       Accesări: 133

În această dimineaţă, oficialii clubului Şomuzul Preuteşti au depus la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava un memoriu în urma partidei care s-a desfăşurat duminică, 29 martie, la Siret, în cadrul etapei 21 din Liga a IV-a.

Cei din Preuteşti sunt nemulţumiţi de prestaţia brigăzii de arbitri formată din Florin Bilouseac, George Iriciuc şi Ovidiu Vranău care, prin deciziile luate pe teren, a viciat rezultatul partidei.

Potrivit antrenorului – jucător Cătălin Vasiliu, memoriul este susţinut de probele video pe care clubul le deţine.

„Primele două goluri ale gazdelor au fost înscrise din poziţii de ofsaid iar la golul 4 arbitrul a lăsat echipa gazdă să execute o lovitură liberă după ce a arătat că trebuie aşteptat fluierul său. Imediat după acest gol, la reluarea jocului de la centru, eu am primit al doilea cartonaş galben şi am fost eliminat. După acest moment am lăsat echipa gazdă să-şi facă jocul, aşa cum se vede şi în imaginile video”, ne-a declarat Cătălin  Vasiliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Meciul de la Siret a fost oprit de brigada de arbitri în minutul 73, la scorul de 6-2, după ce echipa gazdă a înscris ultimele două goluri fără ca oaspeţii să intervină pentru recuperarea mingii.

În urma acestui rezultat Şomuzul Preuteşti a pierdut prima poziţie în clasament.

ȘTIRI