Șomuzul Preutești a câștigat la Comisia de disciplină punctele din partida cu Progresul Frătăuții VechiSport

Șomuzul Preutești a câștigat la Comisia de disciplină punctele din partida cu Progresul Frătăuții Vechi

       Accesări: 507

Comisia de disciplină a Asociației Județene de Fotbal Suceava a analizat în ședința de joi, 10 noiembrie 2016, problemele semnalate de arbitri și observatori în urma partidelor disputate în competițiile oficiale, la sfârșitul săptămânii trecute.

Pe ordinea de zi s-a aflat și jocul de miercuri, 9 noiembrie, dintre Progresul Frătăuții Vechi și Șomuzul Preutești, încheiat pe teren cu scorul de 2-1 pentru echipa gazdă.

Așa cum v-am informat, conducerea echipei Șomuzul Preutești a despus la comisie un memoriu legat de problemele de arbitraj din timpul acestui meci. Fazele incriminate de oaspeți s-au consumat în ultimele 15 minute ale partidei de ieri. Atunci, potrivit oaspeților, arbitrul de centru a oprit jocul în momentul în care Preuteștiul era în situația de a marca golul al doilea, iar unul dintre tușieri a fost agresat de o persoană care a intrat pe suprafața de joc.

La ședința Comisiei de disciplină a fost prezent Iulian Gogu, președintele echipei Șomuzul Preutești, arbitrul Florin Motriuc și un delegat al echipei din Frătăuți.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit oficialilor echipei din Preutești, în baza rapoartelor întocmite de arbitru și observatorul partidei, și a înregistrării video, Comisia de disciplină a omologat rezultatul jocului cu 3-0 pentru Șomuzul Preutești. Decizia urmează să fie publicată pe pagina web a AJF Suceava.

„Aveam încredere într-o decizie favorabilă a Comisiei de disciplină. Rgulamentele trebuie respectate de toată lumea. Trebuie să ne asumăm greșelile pentru că altfel toate eforturile care se fac pentru combaterea violenței pe stadioane  sunt inutile. Sperăm să nu avem parte nicodată de astfel de situații la jocurile pe care le organizăm la Preutești.Dacă însă se va întâmpla, vă asigurăm că vom plăti”, ne-a informat conducerea ACS Șomuzul Preutești.

ȘTIRI