Șomuz și Pojorâta au oferit un spectacol agreabil în amicalul de la FălticeniSport

Șomuz și Pojorâta au oferit un spectacol agreabil în amicalul de la Fălticeni

       Accesări: 677

În programul de pregătire pentru returul Ligii a IV-a, Șomuz Fălticeni a susținut în această după-amiază al treilea joc amical în șapte zile.

După ce a învins două echipe accesibile, de această dată adversara fălticenenilor a fost echipa de ligă secundă Bucovina Pojorâta. Diferența de eșalon și-a spus până la urmă cuvântul, însă jucătorii pregătiți de Radu Anania au făcut un joc bun și au contribuit la un spectacol agreabil pentru spectatorii din tribunele Stadionului Tineretului.

Cele două goluri au fost reușite de cel mai activ jucător al Pojorâtei, Cornel Căinari, în minutele 22 și 75.

„A fost o serie de trei jocuri pentru reacomodarea cu mingea și pot spune că suntem într-o oarecare măsură mulțumiți. Am văzut unde am ajuns cu pregătirea și ce avem de remediat în timpul rămas. Urmează să stabilim și jucătorii pe care ne vom baza în a doua parte a campionatului”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șomuz: Pascal – Furtună, Breniuc, Neagoe, Ștefăroi, Vișinar, Martin, Cara, Mercaș, Nechitoaia, Cutaș. Au intrat după pauză: Papaghiuc, Seliuc și Pavel (p).
Antr. Radu Anania.

Pojorâta: Puianu – Răuță, Moisii, Cristescu, Acostăchioae, Jugaru, Nuțescu, Pîslaru, Jucănaru, Buhăceanu, Căinari. Au intrat după pauză: Pop, Vitu, Jardă, Duțică, Stănescu, Martin, Marin, Coman.
Antr. Dănuț Mândrilă, Mihăiţă Székely.

ȘTIRI