Şomuz Fălticeni va juca barajul de promovare în Liga a 3-a cu campioana judeţului Bistriţa NăsăudSport

Şomuz Fălticeni va juca barajul de promovare în Liga a 3-a cu campioana judeţului Bistriţa Năsăud

       Accesări: 889

Tot mai aproape de Liga a 3-a. La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc astăzi tragerea la sorţi a partidelor din barajul de promovare în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

ACS Şomuz Fălticeni, câştigătoarea Ligii a IV-a Inter Conti în judeţul Suceava, ediţia 2015-2016, urmează să întâlnească campioana judeţului Bistriţa Năsăud.

În acest moment FC Bistriţa pare a fi favorită să câştige campionatul în Bistriţa, fiind pe primul loc cu un avans de patru puncte şi un meci în plus disputat faţă de a doua clasată ACS Dumitra. FC Bistriţa mai are de disputat un singur meci în campionat, sâmbătă, 4 iunie, pe terenul echipei Voinţa Livezile (locul 9), dar şi finala Cupei României – Faza judeţeană.

Barajul de promovare se va disputa în sistem tur-retur, pe terenul celor două echipe, în zilele 18 şi 25 iunie 2016. În primul meci fălticenenii se vor deplasa în judeţul Bistriţa Năsăud.

Şomuz Fălticeni va disputa sâmbătă, 4 iunie, partida programată în penultima etapă, pe terenul echipei Viitorul Vereşti (ora 17.00). Campionii vor încheia sezonul pe teren propriu, cu un meci împotriva echipei Bradul Putna, miercuri 8 iunie, de la ora 18.00

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI