Şomuz Fălticeni va juca barajul de promovare în Liga a 3-a cu campioana judeţului Bistriţa NăsăudSport

Şomuz Fălticeni va juca barajul de promovare în Liga a 3-a cu campioana judeţului Bistriţa Năsăud

       Accesări: 891

Tot mai aproape de Liga a 3-a. La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc astăzi tragerea la sorţi a partidelor din barajul de promovare în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

ACS Şomuz Fălticeni, câştigătoarea Ligii a IV-a Inter Conti în judeţul Suceava, ediţia 2015-2016, urmează să întâlnească campioana judeţului Bistriţa Năsăud.

În acest moment FC Bistriţa pare a fi favorită să câştige campionatul în Bistriţa, fiind pe primul loc cu un avans de patru puncte şi un meci în plus disputat faţă de a doua clasată ACS Dumitra. FC Bistriţa mai are de disputat un singur meci în campionat, sâmbătă, 4 iunie, pe terenul echipei Voinţa Livezile (locul 9), dar şi finala Cupei României – Faza judeţeană.

Barajul de promovare se va disputa în sistem tur-retur, pe terenul celor două echipe, în zilele 18 şi 25 iunie 2016. În primul meci fălticenenii se vor deplasa în judeţul Bistriţa Năsăud.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Şomuz Fălticeni va disputa sâmbătă, 4 iunie, partida programată în penultima etapă, pe terenul echipei Viitorul Vereşti (ora 17.00). Campionii vor încheia sezonul pe teren propriu, cu un meci împotriva echipei Bradul Putna, miercuri 8 iunie, de la ora 18.00

ȘTIRI