Șomuz Fălticeni va disputa în nocturnă meciul cu Oțelul GalațiSport

Șomuz Fălticeni va disputa în nocturnă meciul cu Oțelul Galați

       Accesări: 413

O nouă deplasare dificilă pentru Șomuz Fălticeni în Liga a 3-a.

În cadrul etapei a 6-a, echipa din Fălticeni se va deplasa la Galați pentru confruntarea cu Oțelul.

Partida, ultima a etapei, se va disputa sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18, în nocturnă.

Până acum, Șomuz și Oțelul s-au întâlnit de două ori, amble echipe înregistrând câte o victorie: gălățenii au câștigat cu 5-1 la Fălticeni, iar fălticenenii au obținut 3 puncte de aur la Galați, în această primăvară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe ieșeanul Ciprian Aelenei. Asistenți vor fi Ionuț Melinte (Iaşi) și Cosmin Vițelaru (Vaslui).

Din partea Federației Române de Fotbal, meciul va fi supervizat de Cătălin Guloiu (Buzău) și Marcel Marin (Ploiești).

Fălticenenii au lăsat o impresie bună în precedentele trei deplasări ale acestui sezon, în urma cărora au acumulat 4 puncte.

Meciul de la Galați a fost pregătit până în cele mai mici detalii, dat fiind faptul că Oțelul este invincibilă în acest sezon pe propriul teren.

“Este un meci pe care îl aștept cu nerăbdare deoarece jucăm pe un stadion cu nume greu în fotbal, cu suporteri care au fost mereu alaturi de ei, cu jucatori experimentați.

Noi am urmărit cu atenție meciurile jucate până acum de cei de la Galați și încercăm să pregătim acest joc pentru a-i putea surprinde.

Suntem încă în faza în care lucrăm la omogenitate, calitate care implică răbdare și profesionalism, dar cred că suntem foarte aproape de adevărata valoare a acestei echipe”, ne-a declarat antrenorul Daniel Stoica.

De partea cealaltă, atrenorul Oțelului, Alexandru Ciobanu, citat de Sport Galați, crede că întâlnirea cu Șomuz va fi un test important pentru echipa sa.

“Cred că va fi cel mai greu meci de până acum. Șomuz Fălticeni au o echipă ambițioasă, un antrenor ambițios, au făcut jocuri destul de bune, din ce informații am.

Când joci în nocturnă, împotriva Oțelului, la Galați, toți jucătorii se autodepășesc și automat vor crește nivelul de joc.”

Programul etapei a 6-a:

Vineri, 27 septembrie

FC Botoșani II – Foresta Suceava

Aerostar Bacău – Sporting Liești

Ozana Târgu Neamț – Dunărea de Jos Galați

Sâmbătă, 28 septembrie

CSM Focșani – Hușana Huși

KSE Târgu Secuiesc – Bucovina Rădăuți

Știința Miroslava – CSM Bacău

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani

Oțelul Galați – Șomuz Fălticeni

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI