Șomuz Fălticeni învinge Transdor Tudora cu 2-1Sport

Șomuz Fălticeni învinge Transdor Tudora cu 2-1

       Accesări: 575

Șomuz Fălticeni a învins cu 2-1 echipa Transdor Tudora într-un joc de pregătire disputat în această după-amiază pe Stadionul „Tineretului”.

Pentru echipa pregătită de Radu Anania a fost primul joc amical din perioada de pregătire. Golurile gazdelor au fost marcate în prima repriză de Cutaș (șut din întoarcere din afara careului mare) și Neagoe (în urma unei lovituri libere indirecte din careul oaspeților). Pentru botoșăneni a marcat Ghiviziu, în ultimul sfert de oră al partidei.

Între jucătorii prezenți la meci s-au aflat: portarul Pascal (de la Rapid Suceava, aflat în discuții cu Șomuz pentru retur), Silviu Martin (venit de la Gura Humorului), Ilie Corlan, Vlad Țepeș și Ionuț Pavăl (elevi la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni), Marius Plăcintă (15 ani, de la echipa de juniori B1).

Șomuz: Pascal (r2 – Nistor), Furtună (r2 – Căeriu), Breniuc (r2 – Țepeș), Ștefăroi, Corlan (r2 – Seliuc), Neagoe, Martin (r2 – Cara), Mercaș (r2 – Plăcintă), Nechitoaia, Papaghiuc (r2 – C. Alexandru), Cutaș.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Săptămâna viitoare, la Suceava, Șomuz Fălticeni va susține un nou meci amical, cu Bucovina Rădăuți (Liga a III-a).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]