Șomuz Fălticeni și Viitorul Liteni vor juca finala fazei județene în Cupa RomânieiSport

Șomuz Fălticeni și Viitorul Liteni vor juca finala fazei județene în Cupa României

Adversare în lupta pentru titlul de campioană a județului Suceava, Liga a 4-a, echipele Șomuz Fălticeni și Viitorul Liteni vor disputa și finala fazei județene în Cupa României.

Meciurile retur din semifinalele competiției s-au disputat la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, 23 mai 2018.

Pentru Șomuz Fălticeni, meciul retur cu Balada Ciprian Porumbescu, disputat pe Stadionul „Tineretului”, a constituit un bun antrenament cu public în perspectiva meciului pe care echipa îl va disputa duminică, în campionat, la Cajvana.

Antrenorul Radu Anania a utilizat în acest joc mai puțini titulari și a avut ocazia să urmărească câțiva tineri jucători de la echipa de juniori (Pintilei Andrei, Lupescu Andrei și Mihai Ilie).

Fălticenenii au câștigat cu 3-0 și s-au calificat în finală cu scorul general de 7-0. Cele 3 goluri au fost marcate de Theodor Lelcu, în minutul 13, respectiv Răzvan Bîgu, în minutele 57 și 69.

Jocul a fost condus de o brigadă de arbitri formată din: Ignătescu Gheorghiță, Pista Andrei și Bostan Daniel.

Șomuz: Pascal C. (Nour B.) – Kuruc N., Șandru N., Țigănașu G. (Lupescu D.), Obreja M., Simion M., Nechitoaia I. (Mihai I.), Bîgu R., Șorodoc E., Lelcu T., Luțac R.

Viitorul Liteni s-a calificat în finală abia după executarea loviturilor de departajare, scor 7-6. În timpul regulamentar, echipa pregătită de Demis Maranda a reușit să anuleze avantajul luat Pojorâta în prima manșă (1-4).

Finala Cupei României va fi organizată pe data de 17 iunie 2018, pe Stadionul „Areni” din Suceava.

GALERIE  FOTO: ȘOMUZ FĂLTICENI – BALADA CIPRIAN PORUMBESCU

Facebook Comments

ȘTIRI