Șomuz Fălticeni și Siretul Dolhasca se întâlnesc joi în derbiul fotbalistic al zoneiSport

Șomuz Fălticeni și Siretul Dolhasca se întâlnesc joi în derbiul fotbalistic al zonei

       Accesări: 366

Șomuz Fălticeni și Siretul Dolhasca deschid etapa a 20-a în Liga a 4  Interconti.

Meciul este programat joi, 3 mai 2018, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni. În deschidere, de la ora 16.00, este programat jocul din Campionatul de Juniori A1.

Ambele echipe vin după victorii la scor în campionat, ceea ce face confruntarea directă și mai interesantă.

În urmă cu două etape, Siretul Dolhasca a ajutat indirect Fălticeniul să se distanțeze în clasament, după victoria de de Frătăuții Vechi. De atunci Șomuz și-a mărit avansul la 6 puncte.

Pe Siretul o despart 3 puncte de a treia poziție a podiumului, așadar există o miză și pentru echipa vizitatoare.

În tur, la Dolhasca, liderul s-a impus cu 1-0, iar meciul a fost foarte disputat, cu mari ocazii de gol pentru ambele echipe.

În economia campionatului, fălticenenii nu își doresc să facă alți pași greșiți pe propriul teren, iar echipa lui Constantin Ferariu a anunțat că va veni la Fălticeni să joace fotbal, așa cum a făcut-o de fiecare dată când cele două echipe s-au înfruntat în meciuri directe. Va fi interesant și duelul celor doi portari, frații Cătălin Pascal (căpitanul de la Șomuz) și Andrei Pascal (portarul Siretului).

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Petru Naghi, la centru, tușierii Andrei Pișta și Daniel Bostan. Observatorul partidei va fi Dumitru Antoniu.

Pentru că se dispută cu cu trei zile mai devreme decât celelalte 6 meciuri ale etapei, întâlnirea de la Fălticeni va stârni interes și din partea microbiștilor din zonă, care vor veni cu siguranță la Fălticeni pentru o seară de fotbal -spectacol.

Runda va continua duminică, 6 mai, cu alte jocuri interesante. Un alt derbi al zonei se va desfășura la Liteni, unde Viitorul (care a urcat pe locul 2) va întâlni Șomuzul Preutești, o echipă cu orgoliul rănit după înfrângerea de pe teren propriu în fața Juniorului Suceava.

Celelalte partide se vor disputa după programul: Zimbrul Siret  – Foresta II Omnia, Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni, CS Gura Humorului – Stejarul Cajvana, Progresul Frătăuții Vechi – Recolta Fîntînele.

ȘTIRI