Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au încheiat la egalitate meciul de pregătire de la SiretSport

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au încheiat la egalitate meciul de pregătire de la Siret

       Accesări: 666

Meci îndârjit între Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni în amicalul disputat sâmbătă dimineață la Siret.

Pe o ploaie măruntă și rece, cele două colege de serie au oferit un fotbal foarte bun în multe momente ale jocului.

Șomuz Fălticeni a deschis scorul în minutul 12, prin camerunezul Christ Alfana care a finalizat spectaculos o fază cursivă.

Mingea perfect centrată de Ionel Zamă, după o combinație cu Andrei Mateiciuc, a fost trimisă din voleu pe colțul lung al porții rădăuțene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Golul a venit după un debut foarte bun al jucătorilor pregătiți de Daniel Stoica, care au combinat curajos în fața rădăuțenilor.

După reușita fălticenenilor jocul s-a înăsprit, fapt dovedit de numeroasele întreruperi cauzate de intrări dure, de ambele părți.

Până la pauză am mai notat o situație în care Rădăuțiul a solicitat validarea unui gol, la o fază în care portarul Cătălin Pascal a reținut o minge în zona liniei porții.

Rădăuțenii au început mai hotărâți repriza secundă, dar fără a  pune probleme porții apărate de al doilea portar al Șomuzului, Andrei Pascal.

Egalarea a venit până la urmă după o minge centrată în careul fălticenenilor, deviată nefericit în propria poartă de fundașul Paul Ionescu.

Fălticenenii au revenit însă în avantaj după 5 minute. Atacantul camerunez Franck Tcassem, introdus după pauză, a trimis mingea cu piciorul stâng în poarta Răduțiului, de la marginea careului mare, după o fază în care Christ Alfana a depășit în dribling mai mulți rădăuțeni.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 77, de Mihăeș, care a finalizat perfect o lovitură liberă în preajma careului fălticenean.

La finalul partidei, antrenorul Daniel Stoica s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale, în condițiile în care pentru acest test nu s-a putut baza pe serviciile lui Eduard Julei.

A fost primul joc după o săptămână în care jucătorii au muncit mult la antrenamente pentru adaptarea noilor veniți la stilul de joc ale echipei.

Șomuz Fălticeni: Pascal Cătălin – Chisăliță Florin, Marinescu Radu, Franck Toukam, Ionescu Paul – Baciu Alexandru, Zamă Ionel, Christ Alfana, Priboi Alin – Mateiciuc Andrei, Wilfred Achille.

Au mai intrat în repriza a doua: Pascal Andrei, Murărașu Alexandru, Plăcintă Ciprian, Alexandre Song, Franck Tcassem, Cucuruzac Octavian. Antrenor: Daniel Stoica.

ȘTIRI