Șomuz Fălticeni și-a stabilit programul premergător debutului în Liga 3. Echipa va avea un satelit în Liga 5Actualitate

Șomuz Fălticeni și-a stabilit programul premergător debutului în Liga 3. Echipa va avea un satelit în Liga 5

Cu o lună înaintea debutului în Liga a 3-a, conducătorii ACS Șomuz Fălticeni au stabilit programul echipei pentru următoarele săptămâni.

Programul de pregătire începe cu un antrenament, la sfârșitul acestei săptămâni, cu participarea jucătorilor care au obținut promovarea dar și a altor jucători care se vor alătura lotului.

Antrenamentul este programat duminică, 29 iulie, ora 11.00.

Din noul sezon, echipele din Liga 3 vor folosi un jucător U21 şi doi U20

Sezonul 2018-2019 al Ligii a 3-a va aduce o schimbare importantă la nivelul jucătorilor pe care echipele sunt obligate să îi folosească pe toată durata meciurilor.

Mai exact, echipele vor fi obligate să folosească pe toată durata jocurilor din campionat cel puţin 2 jucători sub 20 ani (pentru sezonul 2018-2019 va însemna născuţi după data de 01.01.1999) şi unul sub 21 de ani (născut după data de 01.01.1998), toţi formați la nivel național.

Dacă unul sau mai mulți jucători dintre cei 3 mentionaţi sunt eliminaţi din teren, echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt/alți jucător care să îndeplinească condiţiile respective.

Regula se va păstra pentru următorii 5 ani competiționali.

Șomuz va avea un satelit în Liga a 5-a

În paralel cu participarea în cel de-al treilea eșalon valoric, echipa din Fălticeni va avea un satelit în Liga a 5-a!

Echipa secundă, pentru care au fost perfectate toate documentele legale, își va desfășura meciurile oficiale pe terenul din Baia, numele echipei urmând să fie legat de această localitate.

Pentru echipa secundă au fost legitimați un număr de 17 jucători. Aceștia provin din  Baia, dar și din alte localități ale zonei Fălticeni.

Au fost perfectate primele jocuri de pregătire 

Conducerea ACS Șomuz Fălticeni a stabilit detaliile pentru organizarea a cel puțin două jocuri de pregătire, în compania reprezentantelor județului Suceava în Liga a 3-a.

Primul joc se va disputa vineri, 3 august, de la ora 17.00, în compania Bucovinei Rădăuți, pe Stadionul „Tineretului”.

Pe data de 14 august Șomuz Fălticeni va întâlni Foresta Suceava (locul și ora disputării vor fi anunțate în timp util), iar pe 15 august va juca cu satelitul din Liga a 5-a.

Selecție pentru juniori

Săptămâna viitoare, Șomuz Fălticeni va organiza trei acțiuni de selecție pentru copii născuți în anul 2006 și mai mici.

Selecțiile vor avea loc pe Stadionul Tineretului în următoarele zile: luni, 30 iulie – ora 10.00; miercuri – 1 august – ora 10.00; vineri – 3 august – ora 10.00.

Copiii interesați sunt rugați să aibă la ei echipament sportiv.

Persoane de contact: prof. Iulian Darabă – 0745.12.59.89 și Costel Apupăzoaie – 0740.66.96.42.

Facebook Comments

ȘTIRI