Șomuz Fălticeni și-a încheiat pregătirea cu un amical în compania echipei FC Botoșani -Under 19. S-au realizat primele 7 transferuri de la BotoșaniSport

Șomuz Fălticeni și-a încheiat pregătirea cu un amical în compania echipei FC Botoșani -Under 19. S-au realizat primele 7 transferuri de la Botoșani

       Accesări: 758

ACS Șomuz Fălticeni a încheiat perioada de pregătire premergătoare debutului în Liga a 3-a, cu un meci amical în compania echipei de tineret, Under 19, a clubului FC Botoșani.

A fost primul contact între veteranii celor de la Șomuz și o parte din tinerii care vor îmbrăca, din această săptămână, tricoul echipei din Fălticeni.

Așa cum v-am informat, în următorii ani, între ACS Șomuz Fălticeni și FC Botoșani va exista un parteneriat în ceea ce privește participarea jucătorilor de perspectivă ai grupării de primă ligă, în competițiile oficale, sub culorile clubului din Fălticeni. Acești jucători vor aduce un plus de valoare lotului ACS Șomuz Fălticeni.

Amicalul disputat marți, pe Stadionul „Tineretului”, în prezența a numeroși spectatori, s-a încheiat cu victoria celor de la Șomuz, scor 5-3 (1-0 la pauză). Au marcat pentru gazde: Luchian Lucian (36), Ioan Nechitoaia (47), Vasile Padovei (56, 75), Eduard Julei (62).

Antrenorii Dan Dăscălescu și Radu Anania au început jocul în formula: Pasca C. – Neagoe G., Kuruc N., Șandru N., Simion, Podgorodețchi V., Zamă I., Nechitoaia I., Julei E., Luchian L., Ungureanu P. Pe durata meciului au mai intrat: Padovei V., Negrea, Pintilei, Ailincăi, Obreja, Tacu C., Rață M., Voloc C. Netea.

Până vineri, Șomuz Fălticeni își va definitiva lotul de jucători (inclusiv înregistrarea la Federația Română de Fotbal), urmând ca sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00, să susțină primul meci oficial în campionat, pe teren propriu, în compania formației CSM Focșani.

În cursul zilei de marți, în baza parteneriatului între cele două cluburi, au fost transferați la ACS Șomuz Fălticeni un număr de 7 jucători. Este vorba despre: Georgică Popovici, Cucuruzac Octavian, Baltariu Robert, Mircescu Dumitru, Melinte Bogdan, Dohotariu Iulian și Arapașu Adelin.

În funcție de cum se va desfășura primul meci din campionat, va fi luată în calcul oportunitatea realizării și a altor transferuri.

Alături de cei 7 jucători menționați, ACS Șomuz va legitima și o serie de jucători urmăriți în această vară, cum ar fi: moldoveanul Vadim Podgorodețchi (LPS Suceava), Andrei Pintilei (de la echipa de juniori a clubului), Ungureanu Paul (AFC Hărman), Nistor Andrei (Beiuș), Olteanu Daniel (Tulcea).

Cei șapte jucători transferați de la Botoșani și jucătorii Fălticeniului vor avea un antrenament comun în seara zilei de vineri, înainte de primul meci oficial al sezonului. Alături de antrenorii din Fălticeni, la acest antrenament vor participa, din partea echipei FC Botoșani, antrenorul Daniel Stoica și antrenorul pentru portari Vasile Prisacă.

 

ȘTIRI