Șomuz Fălticeni și-a aflat adversarele din noul sezon. Programul competițional va fi anunțat săptămâna viitoareSport

Șomuz Fălticeni și-a aflat adversarele din noul sezon. Programul competițional va fi anunțat săptămâna viitoare

       Accesări: 504

După o lungă așteptare, cu doar două săptâmâni înainte de startul noului campionat, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat astăzi, 8 august, componența celor 5 serii din Liga 3, sezonul 2019-2020.

ACS Șomuz Fălticeni a fost repartizată în prima serie a competiției, alături de echipele: AFC Botoșani 2, ACS Foresta Suceva, CSM Bucovina Rădăuți, CS Știința Miroslava, CSM Pașcani, FC Ozana Târgu Neamț, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, CS Aerostar Bacău, CSM Bacău, ACS Hușana Huși, ACS KSE Târgu Secuiescu, CSM Focșani 2007, ACS Suporter Club Oțelul Galați, CS Sporting Liești, ACS Universitatea Dunărea de Jos Galați.

Față de sozonul precedent, din seria Fălticeniului nu mai face parte echipa Metalul Buzău, care a fost repartizată în Seria a II-a.

De asemenea, echipa CSM Pașcani a fost reprimită în competiție, deși a retrogradat la finalul sezonului precedent.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dintre noile promovate, Ozana Târgu Neamț are încă probleme cu dosarul de afiliere, participarea în campionat fiind condiționată de rezolvarea acestora în cel mai scurt timp.

Cele mai lungi deplasări pentru echipa din Fălticen vor fi cele de la Galați (2 la număr), Liești, Târgu Secuiesc, Focșani și Huși.

Luni, 12 august, începând cu ora 15:00, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți a programului competițional.

Prima etapă din noul sezon este programată sâmbătă, 24 august 2019.

Până atunci, Șomuz Fălticeni va disputa un nou meci de pregătire în compania Bucovinei Rădăuți.

Meciul este programat sâmbătă, 10 august, de la ora 10, pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni.

Foto – FRF.RO

ȘTIRI