Şomuz Fălticeni începe pregătirea de iarnă. Obiectivul rămâne promovarea în Liga a III-aSport

Şomuz Fălticeni începe pregătirea de iarnă. Obiectivul rămâne promovarea în Liga a III-a

       Accesări: 78

La jumătatea lunii ianuarie, liderul Ligii a IV-a, Şomuz Fălticeni, va începe pregătirea pentru partea a doua a campionatului. La finalul turului, Șomuz are un avans de 4 puncte în fața echipei de pe locul al doilea. Campionatul se va relua în ultima parte a lunii martie.

Preşedintele ACS Şomuz Fălticeni, Cătălin Ungureanu, ne-a informat că alături de antrenorul Radu Anania a avut o discuţie primarul Cătălin Coman pentru a vedea care sunt intenţiile administraţiei locale vizavi de susţinerea activităţii fotbalistice în anul 2016. În urma acestei întâlniri, echipa îşi menţine obiectivul, acela de a accede la barajul pentru promovarea în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

„Cel mai probabil pe data de 15 ianuarie echipa va începe pregătirea de iarnă. Urmează un sezon de primăvară cu jocuri dificile, chiar în prima etapă vom întâlni echipa din Vatra Dornei, a doua clasată. Jucătorii sunt dispuşi să continue ceea ce am început în acest sezon însă avem în vedere cooptarea în lot a unor fotbalişti care pot întări echipa pentru îndeplinirea obiectivului. Este important că avem în continuare susţinerea domnului primar şi a Primăriei Fălticeni”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Alex Săvescu

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI