Șomuz Fălticeni se reunește miercuri pentru stabilirea coordonatelor noului sezonSport

Șomuz Fălticeni se reunește miercuri pentru stabilirea coordonatelor noului sezon

       Accesări: 224

Șomuz Fălticeni are programată astăzi prima întâlnire în perspectiva pregătirii noului sezon competițional. Conducerea clubului  a invitat la această întâlnire jucătorii care au câștigat ultima ediție a campionatului județean.

După ratarea barajului de promovare, Șomuz Fălticeni a depus cerere la Federația Română de Fotbal pentru a evolua în Liga a 3-a, având în vedere faptul că multe echipe care au evoluat în al treilea eșalon, dar și multe nou promovate, au probleme financiare.

Vara este pe sfârșite iar FRF nu a dat nici până acum un răspuns solicitării fălticenenilor. Mai mult, forul fotbalistic ar fi prelungit până pe 18 august termenul de înscriere în Liga a 3-a pentru echipele care au acest drept.

Practic, Șomuz va începe pregătirea dar nu știe încă în care divizie va evolua, cu ce obiectiv, cu ce lot de jucători…

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În criză de timp a intrat și Asociația Județeană de Fotbal, care a anunțat că va organiza pe data de 19 august o o ședință consultativă și informativă legată de structura campionatelor județene: Liga a 4-a și Liga a 5-a.

Potrivit gazetasv.ro, conducerea AJF Suceava ar urma să propună un campionat cu 12 sau 14 echipe în Liga a 4-a (cu dată de start pe 4 septembrie), și 30 de echipe în Liga a 5-a.

În toată nebuloasa legată de formatul viitorului campionat, fie că vorbim de Liga a 3-a sau Liga a 4-a, singura certitudine este că AJF Sucava va organiza, pe data de 28 august 2016, Supercupa între campioana Șomuz Fălticeni și câștigătoarea cupei Șomuzul Preutești. Meciul ar urma să se dispute pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni.

ȘTIRI